Solöga/FågelboBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Solöga/Fågelbo

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 15 styck

      Ansjovis-/sardellfiléer
    • 1 dl

      Gul lök (hackad)
    • 1.50 dl

      Kapris (hackad)
    • 3 dl

      Rödbetor (inlagda)
    • 4 styck

      Ägg (gula)
  • Gör så här:
    1. Hacka ansjovisfiléer och lägg dem i en liten ring mitt på varje tallrik. Ringen ska vara så stor att en äggula får plats inuti.
       
    2. Lägg lök, kapris och hackade rödbetor i ringar runt om ansjovisen. Placera till sist äggulan i mitten och servera.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ägghalvor i fågelbo
Om oss