Lök- och rödbetsfyllda isterbandBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Lök- och rödbetsfyllda isterband

  • 3 votings
    3Recensioner
    • 25 min

    • 5 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 4 styck

      Isterband
    • 1 styck

      Gul lök
    • 1.50 dl

      Rödbetor (inlagda)
    • 1 kruka

      Persilja
    • 1 styck

      Ägg
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 175°C.

    2. Skala och finhacka lök. Hacka rödbetor. Hacka persilja.

    3. Blanda lök, rödbetor, persilja och ägg. Skär ett snitt i varje isterband. Fördela i rödbetsblandningen. Lägg korvarna i ugnsfast form.

    4. Stek i ugnen cirka 15 minuter.

    5. Servera med kokt potatis.

KOCK: AnnaAnna

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Feta fläskkötträtter och kraftfulla korvar passar bra ihop med syrliga tillbehör som t.ex. surkål. Speciellt uppskattat i Tyskspråkiga länder. Ett annat vanligt sätt att tillföra syrlighet är att använda syrliga äpplen i rätt elle  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss