Löjromstoast / forellromstoastBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Löjromstoast / forellromstoast

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 120 gram

      Löjrom el. forellrom
    • 1 styck

      Rödlök
    • 4 msk

      Gräddfil
    • 4 st stor

      Vitt matbröd (skivor)
    •  

      Smör-olivolja till stekning
    •  

      Ger 1 smörgås/portion
  • Gör så här:
    1. Skala och finhacka löken.

    2. Hetta upp smör i en stekpanna.
      Stek brödet på medelhög värme.
      Skär av brödkanterna.

    3. Fördela rommen på brödet.
      Toppa med gräddfil el. crème fraiche.
      Strö över hackad lök. Servera.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kockens tips!

Ett högklassigt alternativ är den billigare forell- laxrommen. Många är dock inte så fötjusta i den starkare fisksmaken denna rom har. Andra fiskars rom är tänkbara, men i allmänhet inte lika välsmakande.

Kommentar
Liknande recept
Om oss