IngefärskakorBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Ingefärskakor

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    30 Antal kakor

    • 75 gram

      Smör
    • 0.50 dl

      Grädde
    • 0.50 styck

      Citron
    • 1.50 dl

      Strösocker
    • 0.50 dl

      Sirap
    • 4 dl

      Vetemjöl
    • 0.50 msk

      Ingefära (mald)
    • 0.50 msk

      Bikarbonat
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 175°C.

    2. Smält smör. Vispa grädde. Riv citronskal och pressa ut juice.

    3. Blanda alla ingredienser. Rulla degen till kulor. Placera ut glest på bakplåtspappersklädd plåt.

    4. Grädda cirka 15 minuter. Kakorna ska vara lite mjuka i mitten när de tas ut från ugnen.

KOCK: AnnaAnna

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Kommentar
Om oss