Het kasslergryta med äppleBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Het kasslergryta med äpple

  • 3 votings
    3Recensioner
    • 25 min

    • 11 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 500 gram

      Kassler
    • 1 styck

      Paprika (röd)
    • 1 styck

      Paprika (grön)
    • 2 styck

      Äpple
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 1 msk

      Currypasta (röd)
    • 2 dl

      Crème fraiche
    • 2 dl

      Grädde
    • 2 msk

      Tomatpuré
    • 3 dl

      Ris
    • 2 msk

      Matolja till stekning
  • Gör så här:
    1. Koka ris enligt anvisning på paketet.

    2. Tärna kassler fint. Kärna ur och tärna paprika och äpple fint.

    3. Bryn kassler, paprika och äpplen i omgångar på hög värme i en stekpanna. Häll över en kastrull.

    4. Tillsätt curry och tomatpuré. Pressa i vitlök. Tillsätt crème fraiche och grädde. Låt grytan koka på svag värme några minuter.

KOCK: AnnaAnna

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Skandinaviska fläsk- och korvrätter är sällan kryddheta även om de kan vara kryddiga. De är vanligtvis smakrika. Kryddheta rätter hittar vi främst i det mexikanska köket när chili och tabasco dominerar anrättningen. Även indisk och   LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Heta limenötter

Heta limenötter

10 minEnkelt

0 voting
Heta ostron med avokado
Om oss