Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
6 Antal portioner
500 gram
Björnfärs250 gram
Fläskfärs3 styck
Schalottenlök2 styck
Ägg1 msk
Salt0.50 tsk
Vitpeppar (nymald)1 tsk
Timjan (torkad)10 styck
Enbär1 msk
Viltfond (konc)2 dl
Vatten1 dl
Lingonsylt (rårörda)Smör till stekning
200 gram
Blandsvamp2 msk
Smör2 msk
Vetemjöl1 dl
Mjölk2 dl
Vispgrädde1.50 tsk
Soja1.50 msk
Sherry (torr)1 kilo
PotatisKOCK: Tyrol, SthlmTyrol, Sthlm
Uppdragsgivare:www.tyrol.se/matdryckwww.tyrol.se/matdryck
Receptet kommer från restaurang Tyrol, Gröna Lund i Stockholm. Läs mer om deras julbord på: Tyrols vilda julbord