Baguette med kallrökt lax, färskost, gurka, rödlök och pepparrot

Baguette med kallrökt lax, färskost, gurka, rödlök och pepparrot

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 11 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 styck

      Baguette (mini)
    • 8 skiva

      Lax (kallrökt, skivad)
    • 100 gram

      Färskost
    • 0.50 styck

      Rödlök
    • 2 msk

      Rödvinsvinäger
    • 0.50 styck

      Gurka
    • 1 kruka

      Romansallat
    • 5 cm

      Pepparrot
    • 4 kvist

      Dill
    • 4 msk

      Olivolja
    •  

      Peppar
  • Gör så här:
    1. Skala och skiva rödlök. Lägg i marinad med vinäger. Låt stå minst 10 minuter. Skiva gurka.
    2. Dela minibaguetterna. Bred på färskost. Lägg på salladsblad, lax, gurka och några skivor rödlök. Riv över rikligt med pepparrot. Ringla på olivolja. Peppra. Avsluta med en dillkvist.

KOCK: norskfisk.senorskfisk.se

Uppdragsgivare:www.norskfisk.sewww.norskfisk.se

Att tänka på när du väljer passande dryck

Smakrika fiskrätter har flera tydliga grundsmaker och kan innehålla speciellt smakrika tillbehör vilket ger smakrikedom. Kraftfull blir rätten t.ex. om den består av fet fisk och kaloririka tillbehör. Hasselsmörbakad laxfilé är en ganska kraftfull rätt med sammansatt smakupplevelse och ett typiskt r  LÄS MER
Kockens tips!

Får vi föreslå en baquette med kallrökt lax och pepparot till pick-nicken? Du gör den på ett kick, sen är det bara ut och njuta av naturen.
Kommentar
Om oss