Apelsinchoklad

Apelsinchoklad

Mjölkchoklad med antydan av Jul.

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 Ingredienser

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser
    • 100 gram

      Mörk choklad
    • 5 dl

      Mjölk
    • 2 styck

      Skal från apelsin
    • 2 styck

      Kanelstång (5 cm)
    • 2 styck

      Stjärnanis
  • Gör så här:
    1. Riv apelsinskal. Spar lite till garnering.

    2. Koka upp mjölk med apelsinskal, kanelstång och stjärnanis i en kastrull.
      Låt sjuda på svag värme i 5 minuter.
      Dra åt sidan och tillsätt chokladen.
      Rör om tills chokladen smält.

    3. Sila upp i koppar eller små glas.
      Garnera med apelsinskal.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Chokladdryck med antydan av jul.

Kommentar
Om oss