PepparkakslatteBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Pepparkakslatte

Ingefära, kanel, kardemumma och nejlikor ger julsmak. Denna latte får julkänsla med Gingerbread syrup, en smaksättare till drinkar.

  • 0 voting
    0Recension
    • 8 Ingredienser

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser
    • 4 cl

      Gingerbread syrup
    • Tillbehör:
    •  

      Kanel (mald)
    •  

      eller
    •  

      Kardemumma (mald)
    •  

      eller
    •  

      Kakaopulver (ej sötad)
    • 1.50 dl

      Mjölk
    • 1.50 dl

      Espresso/starkt kaffe
  • Gör så här:
    1. Brygg espresso eller starkt kaffe.

    2. Hetta upp och vispa mjölk.

    3. Häll kaffe till hälften i en kaffekopp.
      Fyll upp med het mjölk. Toppa med skum.

      Garnera med lite kanel, kardemumma eller kakaopulver.

KOCK: Cat Bar, SpisaCat Bar, Spisa

Uppdragsgivare:www.catbar.sewww.catbar.se

Kommentar
Om oss