My Maj BelliniBild av Martin Hanner, Spisa.nu

My Maj Bellini

En gulgrön variant av originalet Bellini.Passande på "aftnar"?

  • 0 voting
    0Recension
    • 4 Ingredienser

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser
    • 10 cl

      Mousserat torrt vin
    • 3 cl

      Persikolikör
    • 2 droppe

      Grenadin
    • Tillbehör:
    •  

      Champagneglas
  • Gör så här:
    1. Kyl ett champagneglas med is.
      Häll bort isen.

    2. Häll persikolikören i glaset.
      Tillsätt ett par droppar grenadin.

    3. Fyll på med kallt mousserande torrt vin.

KOCK: Cat Bar, SpisaCat Bar, Spisa

Uppdragsgivare:www.catbar.sewww.catbar.se

Kockens tips!

Till skillnad mot originalet görs denna Bellini inte på persikomos utan på persikolikör, vilket är lite enklare och ger en klar drink (originalet är lite grumligt).

Kommentar
Om oss