Denna persikosmakande söta drink ger exotisk Medelhavskänsla och har döpts efter staden Marrakech i mellersta Marocko. Den är dock blandad på restaurang Marie Laveau i Stockholm.
11 Ingredienser
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
3 cl
Vaniljrom2 cl
Aprikoslikör2 cl
Citronjuice4 cl
Persikopuré2 cl
KanelsockerlagIskuber
1 klyfta
Apelsin1 kvist
Mynta (färsk)10 cl
GrapefruktjuiceCocktailshaker
Koniskt rocksglas
KOCK: Marie Laveau/SpisaMarie Laveau/Spisa
Uppdragsgivare:www.marielaveau.sewww.marielaveau.se
Marrakech är stad i mellersta Marocko. Staden grundades 1062 av almoravidernas ledare Yusuf ibn Tashufin.
Persikopuré finns att köpa i specialbutiker, men man kan alternativt mosa lite av färskvaran och passera den i en sil, eller så kan man använda motsvarande barnmatspuré.