Denna snapskryddning har skapats av Stockholms Aeter & Essencefabrik och innehåller bl.a. pommerans, anis, kryddnejlika och koriander.
10 Ingredienser
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
Pomeransskal
Stjärnanis
Kryddnejlika
Enbär
3 bit
StrösockerKorianderfrön (hel)
Glasburk med lock
70 cl
Brännvin (okryddat)Myntablad
t.ex. Brännvin Special
KOCK: EssensfabrikenEssensfabriken
Uppdragsgivare:www.essencefabriken.sewww.essencefabriken.se
Använd endast hela kryddor, aldrig mald för då måste vätskan filtreras. Använd brännvin med högst 40% alkohol, för att kryddsmaken skall utvecklas bra. Myntan fär gärna vara torkad och hackad, men färsk går också bra.
Färdig kryddblandning finns t.ex. att köpa på Sthlms Eater & Essencefabrik, Wallingatan 14.