Fire and iceBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Fire and ice

Leker med elden gör man ibland på restaurang Marie Laveau i Stockholm.

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 Ingredienser

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser
    • 5 cl

      Bacardi (8 años)
    • 2 cl

      Kanelsockerlag
    • 2 styck

      Jordgubbar (färska)
    •  

      Champagne (kall)
    •  

      Cognacskupa
    • Tillbehör:
  • Gör så här:
    1. Dela jordgubbarna i bitar och lägg i en cognacskupa. Häll på rom och sockerlag.

    2. Värm spriten med en gasoltändare till spriten börjar brinna.

    3. Släck elden med en skvätt champagne.

KOCK: Marie Laveau/SpisaMarie Laveau/Spisa

Uppdragsgivare:www.marielaveau.sewww.marielaveau.se

Kommentar
Om oss