Clarion SourBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Clarion Sour

Besöker Du Upstairs-Bar på Clarion Hotel i Stockholm, kan Du beställa denna "husets" sour med smak av jordgubb och björnbär.

  • 1 voting
    1Recension
    • 12 Ingredienser

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser
    • 3 cl

      Jack Daniel´s
    • 2 cl

      Chambord (björnbärslikör)
    • 4 cl

      Citronjuice
    • 4 cl

      Jordgubbspuré
    •  

      Iskuber
    • 1 dl

      Jordgubbar (färska)
    • 1 skiva

      Citron
    •  

      Rocksglas
    •  

      Cocktailshaker
    •  

      Sugrör
    •  

      Cocktailpinne
    • Tillbehör:
    • 4 cl

      Strösocker
  • Gör så här:
    1. Häll alla ingredienser och ett par isbitar i rocksglaset.

    2. Ta överdelen på shakern och sätt över glaset. Skaka.

    3. Fyll upp med iskuber och garnera med jordgubb och citronskiva på en pinne.
      Servera med sugrör.

KOCK: Clarion, SpisaClarion, Spisa

Uppdragsgivare:www.clarionstockholm.comwww.clarionstockholm.com

Kockens tips!

Clarion Hotel i Stockholm är ett hypermodernt första klassens hotell, beläget på Södermalm med vacker utsikt mot söder. Njut av både utsikt och goda drinkar i Upstairs-Bar.

Kommentar
Om oss