Hjortron med rostade valnötterBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Hjortron med rostade valnötter

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 3 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 250 gram

      Hjortron (färskfrysta)
    • 100 gram

      Valnötskärnor
    • 2 msk

      Agavesirap
  • Gör så här:
    1. Lättina hjortron.
      Grovhacka valnötter.

    2. Hetta upp en torr stekpanna och rosta nötterna någon minut tills de fått lite färg.

    3. Blanda nötter med hjortron och agave.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR TILL

Rödvinsmarinerad hjort- eller rådjursstek

Rödvinsmarinerad hjort- eller rådjursstek

  • 2 h 30 min
  • 22 Ingredienser
  • Medel
Kockens tips!

Passar till kött, i synnerhet viltkött.

Är hjortronen redan tidigare sötade används inte sirapen.

Kommentar
Om oss