Torskrygg med pasta, svamp och paprikasås

Torskrygg med pasta, svamp och paprikasås

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 800 gram

      Torskrygg
    • 3 styck

      Paprika (gul)
    • 1 styck

      Gul lök
    • 1 styck

      Fiskbuljongtärning
    • 200 gram

      Svamp (ostronskivling)
    •  

      Smör
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Rucolasallat
  • Gör så här:
    1. Dela och skär bort kärnhus och innerväggar på paprikorna, skär i bitar. Skiva löken och fräs tillsammans med paprika i lite smör. Tillsätt några matskedar vatten och en buljongtärning och koka några minuter under lock. Mixa paprika och lökröran, passera såsen genom en sil och ställ den åt sidan.
    2. Koka pastan enligt förpackningen. Stek under tiden skivad svamp. Salta och peppra fisken, stek den precis innan servering. Använd stektermometer och låt fisken få en innertemperatur runt 50 grader.
    3. Servera pastan med såsen, lägg fisken ovanpå och toppa med rucola.

KOCK: Michael KrantzMichael Krantz

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Variera svampen och grönt tillbehör efter säsong, sparris är perfekt på våren.
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Gräddig pasta med svamp
Om oss