Gräddig pasta med svampBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Gräddig pasta med svamp

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 10 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 500 gram

      Bandpasta (färsk)
    • 1 styck

      Rödlök
    • 2 klyfta

      Vitlök
    • 500 gram

      Skogschampinjoner
    • 2 msk

      Smör
    • 1 msk

      Tamarisoja
    •  

      el. annan japansk soja
    • 5 dl

      Vispgrädde
    • 20 gram

      Rucolasallat
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Skär champinjonerna i klyftor.

    2. Hetta upp smör i en stekpanna.
      Lägg i lök, vitlök och champinjoner.
      Låt fräsa utan att bränna i 5 minuter.

    3. Tillsätt tamarisoja, grädde, salt och peppar. Låt småputtra på svag värme.

    4. Koka pasta enligt förpackningsanvisning.

    5. Blanda pasta med sås.
      Lägg upp. Toppa med rucola.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Avsnitt pasta-/risrätter ej klar. Pågående arbete.Pastarätter är som regel smakrika, risrätter smakrika eller kryddiga. Pastasåser är ofta lätt söta och ofta kryddiga och ofta är också övriga tillbehör smak  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss