Rödlökspizza med färsk rosmarin

Rödlökspizza med färsk rosmarin

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 2 styck

      Tunnbröd (mjukt, runt)
    • 2 styck

      Rödlök
    • 2 msk

      Olivolja
    • 1 tsk

      Strösocker
    • 1 kvist

      Rosmarin
    • 100 gram

      Präst (hårdost 31%)
  • Gör så här:
    1. Riv ost. Sätt ugnen på 225°C.

    2. Lägg tunnbröden på ugnsplåtar. Strimla löken och fräs den snabbt i oljan utan att den får färg tillsammans med socker och rosmarin.

    3. Fördela lökfräset på bröden, strö över osten. In i ugnen cirka 5 minuter.

    4. Dela i bitar och dra några varv med salt och pepparkvarnen över.

KOCK: TinaTina

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Passar till

Rödbetsrelish

Rödbetsrelish

  • 1 h 15 min
  • 6 Ingredienser
  • Medel
Kommentar
Liknande recept
Om oss