Rårakor på broccoli och blomkålBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Rårakor på broccoli och blomkål

  • 0 voting
    0Recension
    • 40 min

    • 11 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 200 gram

      Broccoli
    • 200 gram

      Blomkål
    • 1 st stor

      Morot
    • 1 styck

      Gul lök
    • 5 styck

      Ägg
    • 2 dl

      Keso (naturell 4%)
    • 2 dl

      Hårdost (finriven)
    • 500 gram

      Sidfläsk (rimmat)
    • 2 dl

      Rårörda lingon
    • 25 gram

      Smör till stekning
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skala morot och lök. Riv alla grönsaker och ost. Blanda grönsaker, ost, ägg, keso och salt i en bunke.

    2. Skiva fläsk om det behövs. Stek till knapriga i stekpanna på hög värme.

    3. Stek rårakor i smör på medelhög värme. Använd cirka 0,5 dl per råraka och stek flera på samma gång.

    4. Servera med fläsk och rårörda lingon.

KOCK: AnnaAnna

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Sill på råmarinerad broccoli
2 votings
Blomkål- och broccolisoppa
Om oss