Räk-, avokado- och äggröra

Räk-, avokado- och äggröra

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 11 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 350 gram

      Räkor (rensade)
    • 2 styck

      Ägg
    • 2 styck

      Avokado
    • 3 styck

      Salladslök
    • 1 tsk

      Dijonsenap
    • 0.50 styck

      Citron
    • 1 msk

      Olivolja
    •  

      Salt & peppar
    • 4 styck

      Tunnbröd (mjukt)
    • 4 styck

      Potatis
    • 8 styck

      Sallatsblad
  • Gör så här:
    1. Tina räkor. Koka potatis. Låt svalna. Hårdkoka ägg, cirka 8 minuter.
    2. Skiva salladslök tunt. Skala och hacka ägget. Halvera, gröp ur och lägg avokadon i en skål.
    3. Tillsätt salladslök, ägg, dijonsenap, pressad citron, olivolja, salt och peppar. Mosa ihop till en röra med en gaffel. Hacka de tinade räkorna grovt. Vänd ner i röran.
    4. Skär potatis i skivor. Lägg ut bröden. Lägg på sallatsblad, röran och potatisen. Rulla ihop och vira smörpapper runt om.

KOCK: norskfisk.senorskfisk.se

Uppdragsgivare:www.norskfisk.sewww.norskfisk.se

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Äggröra

Äggröra

20 minEnkelt

Om oss