Marinerad syrlig lökBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Marinerad syrlig lök

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min( + 10 h )

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 1 styck

      Rödlök
    • 2.50 dl

      Vitvinsvinäger
    • 6 msk

      Strösocker
    • 1 tsk

      Oregano (torkad)
    • 1 tsk

      Salt
    • 1 dl

      Vatten
  • Gör så här:
    1. Skala och skiva rödlök. Mosa oregano.

    2. Blanda alla marinad­ingredienserna i en plastpåse (eller i skål).

    3. Låt stå i 6 timmar i rumstemperatur och sedan i kyl över natt.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR T.EX. TILL

Marinerad fläskkarré i bananblad

Marinerad fläskkarré i bananblad

  • 3 h 20 min
  • 24 Ingredienser
  • Avancerat
Kockens tips!

Marinaden kan stå kallt i upp till en vecka. Syrlig lök passar både till kött- och fiskrätter.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Syrlig blomkålssallad
Om oss