Kall rostbiff med senapsröraBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Kall rostbiff med senapsröra

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 10 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 400 gram

      Rostbiff (skivad)
    • 20 styck

      Cornichon
    • 2 dl

      Syltlök
    • 10 cm

      Pepparrot (färsk)
    • Röra:
    • 8 styck

      Champinjoner (färska)
    • 2 dl

      Majonnäs
    • 4 dl

      Crème fraiche
    • 3 msk

      Senap
    •  

      Svartpeppar (nymald)
    •  

      Flingsalt
  • Gör så här:
    1. För tillagning av rostbiff se recept Rostbiff - grundrecept. Skär i tjocka eller tunna skivor färdig rostbiff.

    2. Hacka champinjonerna och blanda dem med majonnäs, crème fraiche och senap.

    3. Lägg upp skivad rostbiff, senapsröra, cornishons och syltlök på serveringsfat.

    4. Riv pepparrot. Lägg klickvis pepparrot på köttet, salta lätt och mal över svartpeppar.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR TILL

Rostbiff - grundrecept oxstek

Rostbiff - grundrecept oxstek

  • 2 h 30 min
  • 2 Ingredienser
  • Enkelt
Att tänka på när du väljer passande dryck

Syrliga oxköttsrätter kan vara syrliga tack vare ingredienser som crème fraiche och citronjuice i maträtten Biff Stroganoff, eller så är tillbehören tydligt syrliga t.ex. syltlök.  LÄS MER
Kockens tips!

Detta är en perfekt rätt att använda överbliven rostbiff på. Vi hade en bit rostas (den mindre delen på en hel rostbiff) kvar. Därav de små köttbitarna på bilden.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Rostbiff

Rostbiff

1 h 30 minEnkelt

Om oss