Jappsås (efterrättssås)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Jappsås (efterrättssås)

  • 0 voting
    0Recension
    • 8 min

    • 2 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    2 Antal dl

    • 2 bit

      Japp (godis)
    • 1 dl

      Grädde
  • Gör så här:
    1. Smält försiktigt jappen i grädden under omrörning på medellåg värme.

      Serveras varm.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR TILL

Kockens tips!

Såsen är enkel att göra och fungerar som en chokladsås till allehanda efterrätter, t.ex. friterad banan.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Kolasås (efterrättssås)
Om oss