Fetaostgratinerad gnocchi med kycklingBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Fetaostgratinerad gnocchi med kyckling

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 6 styck

      Kycklinglårfilé
    • 2 klyfta

      Vitlök
    • 1 tsk

      Sambal oelekpasta
    • 2 styck

      Tomater
    • 2 msk

      Olivolja
    • 800 gram

      Potatisgnocchi
    • 200 gram

      Fetaost
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200ºC.

    2. Skala och finhacka vitlök. Finhacka tomater.

    3. Hetta upp matolja i stekpanna. Lägg i kyckling, vitlök och sambal oelek. Stek kycklingen i cirka 8 minuter utan att bränna. Blanda med gnocchi och hackad tomat. Stek ytterligare någon minut.

    4. Lägg över i ugnssäker form eller plåt. Smula över fårost. Gratinera i ugnen i cirka 5 minuter. Ta ut och salta vid behov.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Salta fågelrätter är sällan kraftigt salta, men sältan är den utmärkande smaken. Maträtten kan ha saltats vid tillagning eller så är huvudingrediensen salt som t.ex. för konserverad anka (Confit de canard) eller för sprängd (rimma  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Fetaostgratinerad kyckling
Om oss