Dubbelburgare hela programmet

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Dubbelburgare hela programmet

Lägg till ingredienser

Antal burgare: 4

Nötfärs

800,0 

gram

Hamburgerbröd

4,0 

styck

Bacon

8,0 

skivor

Gul lök

1,0 

styck

Tomater

3,0 

styck

Gurka

12,0 

skivor

Ättiksgurka

1,0 

dl

Hårdost

4,0 

skivor

Sallatsblad

4,0 

styck

Majonnäs

 

 

Senap

 

 

Ketchup

 

 

Salt & peppar

 

 

Matfett till stekning

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Falcon Export

Ljus medium lager
Pris: 11 kr

Fler dryckestips

(Portionsvikt: 400 gram)

Ingredienser

Nötfärs 800,0 gram  

Hamburgerbröd 4,0 styck  

Bacon 8,0 skivor  

Gul lök 1,0 styck  

Tomater 3,0 styck  

Gurka 12,0 skivor  

Ättiksgurka 1,0 dl  

Hårdost 4,0 skivor  

Sallatsblad 4,0 styck  

Majonnäs  

Senap  

Ketchup  

Salt & peppar  

Matfett till stekning  

Kock: Petter

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (20 min )

  1. Skala och skiva lök. Skiva tomater, gurka och hårdost.

  2. Stek bacon knaprigt i panna på medelhög värme. Låt dem rinna av på hushållspapper.

  3. Forma färsen till burgare. Stek dem på medelhög värme i cirka 5 minuter på var sida. Salta och peppra.

  4. Lägg ett sallatsblad på varje brödskiva. Varva ostskivor, majonnäs, lök, ketchup, senap, tomater, gurka, bacon och hamburgare. Lägg på det översta brödet.

Kockens kommentar

Välj bort ingredienser enligt egen smak.

Fler recept inom Kött- & hamburgare

Liknande recept som Dubbelburgare hela programmet

Annonser