Strömmingsböckling på mackaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Strömmingsböckling på macka

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 16 styck

      Strömmingsböckling
    • 4 skiva

      Matbröd (ljust)
    • 4 skiva

      Gurka
    • 40 gram

      Bordssmör
    •  

      Ger 1 smörgås/portion
  • Gör så här:
    1. Ta bort icke ätbara delar på strömmingen(stjärtfena, fenor, huvud).

    2. Bred matfett på smörgåsen. Lägg på strömmingen. Garnera med en gurkskiva.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Det går lika bra med halva antalet rensad "vanlig" böckling.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Sötpotatiskräm på macka
0 voting
Varm macka på grillen
Om oss