40 min
9 Ingredienser
Enkelt
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
1 dl
Ris (luftigt, långkornigt)0.50 huvud
Blomkål1 styck
Paprika (röd)1 styck
Paprika (grön)600 gram
Räkor (oskalade)0.50 styck
Gul lök2.50 dl
Rhode Islandsås1 dl
Oliver (gröna el. svarta)4 styck
KuvertbrödKOCK: ChädströmChädström
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Passar som tillbehör eller som ensamrätt med bröd. Man kan öka rismängden för att dryga ut maträtten.
Karin Chädström, f.d. kallskänka på Operakällaren: När Operakällaren skulle öppna letade vi förstås efter nya recept. I en tidning hittade jag Sallad Argentina. Tore tyckte om den, men ville ha ett annat namn. I andra änden av Operahuset skulle operan Aniara just ha premiär. Så, Sallad Aniara fick det bli.