30 min
19 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
1 huvud
Isbergssallat1 förp.
Babyspenat (färsk)1 kruka
Romansallat (baby)1 kruka
Körvel (färsk)1 kruka
Basilika (färsk)25 gram
Vattenkrasse1 kruka
Citronmeliss (färsk)200 gram
Sidfläsk (rökt)0.50 styck
Surdegsbröd, limpa2 msk
Rapsolja (kallpressad)Flingsalt
Svartpeppar
2 dl
Yoghurt (grekisk)1 styck
Citron (juice+skal)4 styck
Sardellfilé (inlagd)2 msk
Kapris0.50 dl
Parmesan (nyriven)0.50 klyfta
VitlökSalt & peppar
KOCK: Carina BrydlingCarina Brydling
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu