Rabarber-och stjärnaniskompott (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Rabarber-och stjärnaniskompott (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 1 kilo

      Rabarber
    • 0.50 dl

      Vitt vin (torrt)
    • 3 styck

      Stjärnanis
    • 2 tsk

      Koriander (mald/stött)
    • 0.50 tsk

      Sambal oelekpasta
    • 1.50 msk

      Strösocker
  • Gör så här:
    1. Skär rabarberstjälkar i cm-stora bitar. Lägg i kastrull. Tillsätt vin, stjärnanis, koriander, sambal oelek och socker.

    2. Koka upp och låt småkoka i 15 minuter.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR TILL

Kockens tips!

Passar bl.a. till kött.

Kommentar
Om oss