Pasta med oxfilé, skogschampinjoner, björnbär

Pasta med oxfilé, skogschampinjoner, björnbär

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 600 gram

      Oxfilé
    • 300 gram

      Skogschampinjoner
    • 250 gram

      Björnbär (färska)
    • 350 gram

      Pasta
    •  

      Smör
    •  

      Salt & peppar
    • 1.50 dl

      Balsamvinäger
    • 3 msk

      Honung
  • Gör så här:
    1. Blanda balsamvinäger och honung i en mindre gryta och koka på hög värme tills den tjocknar. Koka upp pastavatten och lägg i pastan.
    2. Dela champinjonerna och stek i smör och lägg åt sidan. Dela oxfilén och stek, men inte för länge, låt den vara lite rosa.
    3. När pastan är klar, blanda svamp, björnbär och oxfile. Slå över balsamreduktion och vänd runt. Servera peppra och garnera med någon färsk ört (till exempel timjan eller oregano).

KOCK: Michael KrantzMichael Krantz

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Pasta

Pasta

15 minEnkelt

Om oss