Panini med leverpastej och gurkaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Panini med leverpastej och gurka

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 styck

      Portionsbröd
    • 200 gram

      Leverpastej (skivbar)
    • 20 skiva

      Gurka
    • 4 styck

      Sallatsblad
    • 2 styck

      Tomater
    •  

      Rucolasallat
    •  

      Smör el. margarin
  • Gör så här:
    1. Förbered pålägg, skiva leverpastej, gurka och tomater.
       
    2. Skär upp brödstyckena tvärs på mitten och bred på smör eller margarin om så önskas.
       
    3. Lägg ett sallatsblad på det undre brödstycket, fyll på med leverpastej, tomat, gurka och toppa med lite rucolablad.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

ALTERNATIV

Panini med brie och salami

Panini med brie och salami

  • 10 min
  • 7 Ingredienser
  • Enkelt
Panini med kalkon

Panini med kalkon

  • 10 min
  • 8 Ingredienser
  • Enkelt
Kockens tips!

Panino (pluralis = panini) betyder på italienska liten brödbit. Utanför Italien innebär panini oftast ett gott vitt eller ljust större portionsbröd t.ex. cibatta fyllt med allehanda godsaker. Variera brödsort och ingredienser efter tillgång.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Leverpastej & gurka
Om oss