Leverpastej & gurkaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Leverpastej & gurka

  • 0 voting
    0Recension
    • 6 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 250 gram

      Leverpastej (skivbar)
    • 4 skiva

      Matbröd (gärna mörkt)
    • 4 blad

      Sallatsblad
    • 1 styck

      Tomater
    • 1 kvist

      Persilja
    •  

      Bordssmör
    •  

      Gurka
    •  

      Ger 1 smörgås/portion
  • Gör så här:
    1. Bred matfett på brödet och lägg på sallatsblad. Lägg sedan över skivad leverpastej, tomat och gurka.
       
    2. Garnera med persilja eller annat grönt. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Dansk leverpastej (buffé)
Om oss