Laxburgare med mangosalsa

Laxburgare med mangosalsa

  • 0 voting
    0Recension
    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 500 gram

      Laxfilé (utan skinn)
    • 2 styck

      Jalapeño (färsk)
    • 1 tsk

      Salt
    • 1 styck

      Lime
    • 1 msk

      Potatismjöl
    • 2 dl

      Matyoughurt
    • 1 styck

      Mango
    • 1 styck

      Salladslök
  • Gör så här:
    1. Finhacka lax eller mixa grovt. Kärna ur och finhacka peppar. Blanda hälften av pepparen med laxen, salt, rivet limeskal, mjöl och 1/4 av yoghurten till en färs. Forma färsen till stora biffar.
    2. Skala, kärna ur och hacka mango. Finstrimla salladslök. Blanda mango, salladslök och limesaft med yoghurten och pepparen som är kvar.
    3. Stek laxburgarna i smör cirka 2 minuter på varje sida. Servera på rostat bröd med såsen och sallad.
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Torsk- & laxburgare
Om oss