Grillad rotselleri och romanesco på iPiniumplattaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Grillad rotselleri och romanesco på iPiniumplatta

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 3 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 500 gram

      Rotselleri
    • 1 huvud

      Romanesco
    •  

      iPinium (stekplatta)
  • Gör så här:
    1. Lägg in iPinium-platta  i ugnen. Sätt ugnen på 230°C. Se till att den blir riktigt het.

    2. Skala och skiva rotselleri. Skär romanesco i 4 delar.

    3. Koka rotselleri och romanesco cirka 3 minuter.

    4. Grilla grönsakerna några minuter tills de har fått grillränder.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

iPinium GSB (Grilla-Steka-Baka) är en grill-, stek- och bakplatta tillverkad av en aluminiumlegering som ger optimal upptagning, lagring och överföring av värme. Plattan hettas upp till 230°C och används sedan som stek-, grill- eller bakyta vid tillagning.

Fördelen med plattan är jämn, snabb tillagning utan tillagningsfett. Ett bra redskap för den kalorimedvetne och om man vill kunna tillaga rätten snabbt.

Kommentar
Om oss