Floating island i vaniljsås (efterrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Floating island i vaniljsås (efterrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 3 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 styck

      Ägg (vita)
    • 6 msk

      Florsocker
    • 5 dl

      Vaniljsås
  • Gör så här:
    1. Värm vaniljsås.

    2. Vispa äggvita och florsocker till hårt skum.

    3. Koka upp vatten, låt sjuda. Låt äggsmet i portionsklumpar glida ner i sjudande vatten. Låt ligga i 3-5 minuter tills de stelnat. Vänd dem några gånger i vattnet.

    4. Häll upp vaniljsås i tallrikar. Placera äggmassan i mitten.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

MENYFÖRSLAG:

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Kladdkaka (efterrätt)
Om oss