Färsbiffar med mynta och feta (grillbuffé)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Färsbiffar med mynta och feta (grillbuffé)

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    12 Antal 100g st

    • 1 kilo

      Blandfärs
    • 2 styck

      Ägg
    • 1.50 tsk

      Citronpeppar
    • 1 tsk

      Salt
    • 300 gram

      Fetaost
    • 0.50 kruka

      Mynta (färsk)
  • Gör så här:
    1. Tänd grillen i god tid.

       

       

    2. Finhacka myntan och smula fetaosten.
       

    3. Blanda alla ingredienserna väl i en bunke.
      Låt vila i rumstemperatur i 30 minuter.

       

    4. Forma till biffar. Lägg på grillen och grilla ca 5-7 min på varje sida. Tiden varierar beroende på biffarnas tjocklek. Kontrollera att de blivit genomstekta.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Köttfärsrätter är nästan alltid smakrika. Färsen är ofta variationsrikt smaksatt som sedan kombineras med smakrika tillbehör.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss