Färsbiffar med mynta och fetaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Färsbiffar med mynta och feta

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 1 kilo

      Blandfärs
    • 300 gram

      Fetaost
    • 2 styck

      Ägg
    • 0.50 kruka

      Mynta (färsk)
    • 1.50 tsk

      Citronpeppar
    • 1 tsk

      Salt
  • Gör så här:
    1. Tänd grillen i god tid.


    2. Finhacka myntan och smula fetaosten.

    3. Blanda alla ingredienserna väl i en bunke. Låt vila i rumstemperatur i 30 minuter.

    4. Forma till biffar. Lägg på grillen och grilla ca 5-7 min på varje sida. Tiden varierar beroende på biffarnas tjocklek. Kontrollera att de blivit genomstekta.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Köttfärsrätter är nästan alltid smakrika. Färsen är ofta variationsrikt smaksatt som sedan kombineras med smakrika tillbehör.  LÄS MER
Kockens tips!

Stora, tjocka biffar riskerar att inte bli genomstekta, alternativt brända av grillen. Gör därför mindre eller halvplatta biffar.

Kommentar
Om oss