Chicken with mixed peppers

Chicken with mixed peppers

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 500 gram

      Delad kycklingfilé (Kronfågel)
    • 1.50 styck

      Gul lök
    • 2 styck

      Paprika (röd-gul-grön)
    • 1 kruka

      Timjan
    • 2.50 dl

      Grädde
    • 2.50 msk

      Senap
    • 2 msk

      Smör-olivolja till stekning
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200°C. Bryn kycklingfilédelar hastigt i het panna. Krydda med salt och peppar. Lägg över i en smord form.
    2. Skala och skiva lök. Strimla paprika. Fräs lök och paprika i någon minut. Lägg över kycklingen. Strö över hackad timjan.
    3. Blanda samman grädde och senap. Smaka av med salt och peppar. Häll alltsammans över kycklingen i formen. Stek i 20 min i ugn eller tills de är klara. Garnera med hackad timjan. Servera kokt ris, potatis eller pasta till.Tips! För extra sting hacka 1/2-1 röd pepparfrukt och blanda i.Smaklig måltid!
    4. Garnera med hackad timjan. Servera kokt ris, potatis eller pasta till. Smaklig måltid!

KOCK: KronfågelKronfågel

Uppdragsgivare:www.kronfagel.sewww.kronfagel.se

Att tänka på när du väljer passande dryck

Kraftfulla fågelrätter är ofta smakrika. Anka, gås, vildfågel är i sig smakrika, men oftasts är det tillbehören som har många olika smaker. Smakvariationen är stor, varför dessa rätter kräver lite extra engagemang och smakanalys  LÄS MER
Kockens tips!

Tips! För extra sting hacka 1/2-1 röd pepparfrukt och blanda i.

Använd olika färger på paprikan.
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Chicken korma

Chicken korma

30 minMedel

Om oss