Cashewröra som tillbehör, dipp eller brödpåläggBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Cashewröra som tillbehör, dipp eller brödpålägg

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 200 gram

      Cashewnötter (osaltade)
    • 2 msk

      Olivolja
    • 4 styck

      Paprika (röd)
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 1 tsk

      Sambal oelekpasta
    • 1 klyfta

      Citron
    •  

      Salt
    •  

      Kryddkrasse
  • Gör så här:
    1. Kärna ur paprikan och skär i mindre bitar.
      Skala och hacka vitlök.

    2. Hetta upp olja i panna på medelhög värme.
      Lägg ner paprika, vitlök och nötter.
      Stek utan att bränna tills paprikan är mjuk.

    3. Lägg över i en matberedare och tillsätt olja och sambal. Pressa ner lite citronjuice.
      Mixa. Smaka av med salt.

    4. Lägg upp och garnera med lite kryddgrönt t.ex. kryddkrasse.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Passar som brödpålägg eller som tillbehör till mat.

Kommentar
Om oss