Calvadosäpplen med mascarponekräm

Calvadosäpplen med mascarponekräm

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 0.50 dl

      Farinsocker
    • 2 msk

      Calvados
    • 200 gram

      Mascarpone
    • 1 styck

      Citron (juice+skal)
    • 1 tsk

      Kanel (mald)
  • Gör så här:
    1. Skiva äpplena i 4 mm tjocka skivor och doppa dem i farinsocker och grilla dem mjukt.
    2. Droppa på några stänk Calvados och låt äppelringarna svalna.
    3. Blanda ihop ingredienserna till krämen.
    4. Varva äpple och mascarponekrämen i glas och servera.

KOCK:

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

En underbar dessert med varma, söta äpplen och len mascarponekräm.
Garnerna gärna med lite citronmeliss!

Kommentar
Om oss