1 h( + 2 h )
16 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
22 dl
Färdigkokt sushiris120 gram
Laxfilé (färsk)160 gram
Tonfiskfilé (färsk)120 gram
Svärdfiskfilé4 styck
Tigerräkor60 gram
Bläckfisk60 gram
Forellrom1 st stor
Avokado0.30 styck
Gurka2 styck
Salladslök4 blad
Nori (ark ca 20x20 cm)Wasabipasta
Sesamfrö
Ingefära (inlagd)
Soja (japansk)
Sushiverktyg >
Läs mer: Om sushi >> Sushiskolan >>
KOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
TILLHÖRANDE RECEPT
Att tillreda sushi för den ovane är, dels kladdigt, dels ett urvalsproblem, dels en räkneövning för att få ihop rätta ingredienser och mängder. Här ett förslag på en 14-bitars mall.