Mjölkchokladtryfflar med saffran

Mjölkchokladtryfflar med saffran

  • 0 voting
    0Recension
    • 24 h

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    30 Antal tryfflar

    • 440 gram

      Mjölkchoklad
    • 200 gram

      Grädde
    • 0.50 förp.

      Saffran
    • 20 gram

      Smör (rumsvarmt)
    •  

      Vit choklad
    •  

      Florsocker
  • Gör så här:
    1. Finhacka choklad. Koka upp grädde med saffran. Slå det över chokladen. Rör slätt.
       
    2. Rör i rumstempererat smör. Plasta noga med plasten mot chokladsmeten. Ställ svalt, inte kallt, över natten.
       
    3. Häll ut florsocker på en tallrik. Rulla kulor. Smält lite vit choklad över ett vattenbad eller försiktigt i micro.
       
    4. Tag lite choklad i handen. Rulla chokladkulorna. Lägg ner i florsockret. Rulla runt. Lägg upp på en plåt.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Juliga scones med saffran
0 voting
Frasvåfflor med saffran
Om oss