2 h 30 min
24 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
600 gram
Rostbiff1 msk
Smör till stekning1 msk
Matolja till stekning2 styck
Morot2 styck
Palsternacka2 styck
Gulbeta0.50 styck
Rotselleri2 styck
Majrova0.50 dl
Matolja2 msk
Vitvinsvinäger2 msk
Honung2 tsk
Senapsfrö1 styck
Skal från citron1 knippe
BladpersiljaSalt & peppar
2 dl
Crème fraiche1 knippe
Gräslök2 styck
Ansjovisfiléer (rensade)80 gram
Svamp2 styck
Enbär1 kvist
Timjan1 dl
Ättika2 dl
Strösocker3 dl
VattenKOCK: MagnusMagnus
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Anjovis till kött är en klassisk smaksättare, gott i gräddsås, ett måste i slottstek.