Quinoasallad med alger och nässlor (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Quinoasallad med alger och nässlor (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 10 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 3 dl

      Quinoa
    • 25 gram

      Arame (torkad)
    • 1 tsk

      Soja
    • 0.75 dl

      Vatten
    • 200 gram

      Fetaost (i kuber)
    • 4 dl

      Nässlor (förvällda)
    • 1 styck

      Citron (juice+skal)
    • 0.50 dl

      Tamarisoja
    • 20 gram

      Rödbetsgroddar
    •  

      Salt & svartpeppar
  • Gör så här:
    1. Koka alger enligt anvisning på paketet. Skölj noga. Blötlägg 5 minuter i kallt vatten. Koka 20 minuter i samma vatten. Tillsätt lite soja och sjud tills vattnet avdunstat.

    2. Koka quinoa enligt anvisning på paketet.

    3. Blanda alla ingredienser.

    4. Servera till fisk eller kött.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss