DijonsåsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Dijonsås

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 3 msk

      Dijonsenap
    • 5 dl

      Sherry (torr)
    • 2 dl

      Vatten
    • 3 msk

      Kalvfond (konc)
    • 1 msk

      Maizena (brun)
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka upp sherry och fond och låt koka ett par minuter så att alkoholen försvinner.

    2. Tillsätt vatten, senap och maizena. Rör om och låt småkoka i ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Passar t.ex. till

Kockens tips!

Passar till allehanda kötträtter.

Kommentar
Om oss