Chorizo- och chèvrekycklingBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Chorizo- och chèvrekyckling

  • 0 voting
    0Recension
    • 40 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 4 styck

      Kycklingfilé
    • 0.50 styck

      Chorizo
    • 150 gram

      Chèvre
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Tandpetare
    • Tillbehör:
    • 0.80 kilo

      Potatis
    •  

      el. ris
    • 200 gram

      Grönsallad
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200 grader.
       
    2. Koka potatis eller ris och förbered sallad.
       
    3. Finhacka chorizo. Smula chévren. Blanda.
       
    4. Snitta kycklingen på längden. Fördela chorizoosten i mitten. Rulla ihop och fäst med tandpetare så att fyllningen inte rinner ut under gräddning. Salta och peppra.
       
    5. Sätt in i ugnen i ca 15 minuter.
       
    6. Servera.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Kyckling, kalkon och struts är mager mat med neutral smak. Är även tillbehören neutrala blir hela rätten i sin helhet neutral. Till neutrala rätter gäller generellt att välja lättare, mildare drycker.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss