Löjroms- och sillamuseBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Löjroms- och sillamuse

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 40 gram

      Löjrom
    • 4 bit

      Löksill
    • 4 bit

      Hårt bröd (15% fibrer)
    •  

      Crème fraiche
    •  

      Gräslök
  • Gör så här:
    1. Lägg en sillbit på en liten knäckebrödsbit.
       
    2. Lägg på löjrom och en sked crème fraiche.
      Garnera med lite gräslök.

KOCK: Rent-a-ChefRent-a-Chef

Uppdragsgivare:www.rentachef.nuwww.rentachef.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kockens tips!

Drinktips: Lingonchampagne

Amuse = aptitretare. Franska: Amuse-bouche = förnöja munnen. Amuse-gueule = kockens lilla smakprov.

Kommentar
Liknande recept
Om oss