Brysselkål i crème fraicheBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Brysselkål i crème fraiche

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 400 gram

      Brysselkål (färsk)
    • 2 msk

      Crème fraiche
    • 150 gram

      Sidfläsk (rimmat)
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Ansa brysselkål, ta bort ytterblad och skär bort rotkanten. Halvera kålen. Skär fläsket i små bitar.

    2. Hetta upp en stekpanna och stek fläsket knaprigt. Lägg över på hushållspapper.

    3. Koka upp lättsaltat vatten och lägg i kålen, samt dra av kastrullen från plattan. Låt stå i 5 minuter. Häll sedan bort vattnet.

    4. Blanda kål med crème fraiche och bacon.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Passar till det mesta, bäst till kötträtter.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Fraiche crème med rödlök
Om oss