Kall romsåsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Kall romsås

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 0.50 styck

      Rödlök
    • 2 msk

      Dill (finhackad)
    • 2 dl

      Crème fraiche
    • 100 gram

      Stenbitsrom (röd)
  • Gör så här:
    1. Skala och finhacka rödlök.
      Hacka dill.

    2. Blanda alla ingredienser i en skål och låt stå kallt innan servering.

KOCK: SofiaSofia

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Kall romsås passar utmärkt till fiskrätter, bakad potatis och som dipsås.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Kall tomatsoppa

Kall tomatsoppa

20 minEnkelt

Om oss