15 min( + 2 h )
12 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
8 Bitar (8st/rulle)
3 dl
Färdigkokt sushiris1 blad
Nori (ark ca 20x20 cm)0.50 styck
Avokado0.30 styck
Gurka1 styck
SalladslökWasabipasta
Sesamfrö
60 gram
FiskSoja (japansk)
Ingefära (inlagd)
Sushiverktyg >
Om rå fisk >
KOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Futomaki betyder tjock rulle och är den vanligaste Maki-zushin (sushirullen). Den är standard på svenska sushibarer. Den kan innehålla allt möjligt av grönsaker och av havets frukter. Variera enligt egen smak och råvarutillgång.
Hur man formar tillreder och formar sushi finns beskrivet i Sushi-skolan (länk i ingredienslistan).